Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές από το βράδυ στα ανατολικά και νότια. Τοπικός παγετός νωρίς το πρωί στη δυτική Μακεδονία.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση στα ανατολικά. Η θερμοκρασία σημειώσει βαθμιαία πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά από 15-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες  κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα παροδικών βροχών το βράδυ κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 15/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Παγετός νωρίς το πρωί τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου