Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη  ορατότητα ή ομίχλη στα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 και στο Αιγαίο 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-16, στα δυτικά από -1 έως 16, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 13-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, στα ανατολικά και βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 25/11
Λίγες νεφώσεις σταδιακά αυξημένες, όπου στα δυτικά από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και από το βράδυ τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως  στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο Ιόνιο 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου