Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων από το βράδυ στα δυτικά.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-21, στα δυτικά από 17-22, στα κεντρικά από 15-23, στα νότια από 19-25 και στα ανατολικά από 18-25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές που θα ενταθούν από το μεσημέρι, με καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για 10/11
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα
Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με νεφώσεις και τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου