Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές στην Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές με σταδιακή εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-13, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 15-20, στα νότια από 15-21 και στα ανατολικά από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-13 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή πτώση το βράδυ.

Πρόγνωση για Τρίτη 29/11
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια πιθανόν τοπικά ισχυρές στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο και την Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8 και στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση από τα βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου