Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στη Στερεά, στις Κυκλάδες στο ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θεσσαλία.
Οι άνεμοι νότιοι 4-5, τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα δυτικά από 11-18, στα κεντρικά από 12-19, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά από 14-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 28/11
Νεφώσεις με βροχές στην Μακεδονία και τη Θράκη και από το βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τη Στερεά, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και βαθμιαία στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου