Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, πιθανόν στη Θεσσαλία και σταδιακά στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και τα βόρεια.
Οι άνεμοι δυτικοί 5-7 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-19, στα δυτικά από 11-20, στα κεντρικά από 10-22, στα νότια από 15-23 και στα ανατολικά από 16-23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 13/11
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου