Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια.
Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-23, στα δυτικά από 18-24, στα κεντρικά από 12-25, στα νότια από 16-24 και στα ανατολικά από 18-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα, με πιθανότητα τοπικών βροχών από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες από το απόγευμα με πιθανότητα τοπικών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-22 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 8/11
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα δυτικά και βόρεια και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου