Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανώς πρόσκαιρα στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία.
Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 15-29, στα δυτικά από 15-31, στα κεντρικά από 18-32, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 24-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με παροδικά αυξημένες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 4-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-27 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 25/8
Στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά και πιθανόν την Κρήτη, άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου