Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια από τις μεσημεριανές ώρες, με πρόσκαιρες βροχές τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-34, στα δυτικά από 19-33, στα κεντρικά από 16-36, στα νότια από 20-32 και στα ανατολικά από 22-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19-33 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 19/8
Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου