Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα βόρεια και σε ορεινές περιοχές της κεντρικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και βαθμιαία τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-34, στα δυτικά από 19-33, στα κεντρικά από 18-35, στα νότια από 20-32 και στα ανατολικά από 22-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και  πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 20/8
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου