Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-32, στα δυτικά από 23-33, στα κεντρικά από 23-34, στα νότια από 24-31 και στα ανατολικά από 25-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα περιοδικά θα είναι έντονα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-30 βαθμούς Κελσίου..

Πρόγνωση για Τρίτη 9/8
Στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια, νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, ισχυρές κατά διαστήματα. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου