Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους έντονα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 20-35, στα δυτικά από 23-34, στα κεντρικά από 23-36, στα νότια από 24-33 και στα ανατολικά από 25-34 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από αργά το βράδυ 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-33 βαθμούς Κελσίου..

Πρόγνωση για Δευτέρα 8/8
Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου