Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 16-30, στα δυτικά από 16-32, στα κεντρικά από 18-33, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 23-32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και  πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων την νύχτα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και πρόσκαιρα το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-28 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 24/8
Στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά άστατος περιοδικά νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και πιθανών πρόσκαιρα  στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στην Κρήτη και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου