Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά, με μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19-30, στα δυτικά από 20-31, στα κεντρικά από 20-30, στα νότια από 22-30 και στα ανατολικά από 23-31 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι τις απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά  έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως  τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23-30 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 26/8
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη και τα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου