Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, κυρίως ορεινά και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου, τις μεσημβρινές –απογευματινές ώρες, πιθανόν τοπικά ισχυρές στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, από την νύχτα.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά από το βράδυ στα βόρεια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-34, στα δυτικά από 19-35, στα κεντρικά από 19-36, στα νότια από 23-33 και στα ανατολικά από 24-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά τοπικά 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, με βροχές ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Ένταση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από την νύχτα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 23/8
Στο ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, λίγες τοπικές νεφώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ήπειρο και βαθμιαία στη Στερεά και την Εύβοια, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν ισχυρές σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Σποράδες. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος περιοδικά νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου