Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος με τοπικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βορειοδυτικά τμήματα του Αιγαίου τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 21-34, στα δυτικά από 21-33, στα κεντρικά από 20-34, στα νότια από 23-32 και στα ανατολικά από 25-35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24-33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές ή παροδικές καταιγίδες, με βελτίωση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-32 βαθμούς Κελσίου..

Πρόγνωση για Τετάρτη 10/8
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου