Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Καιρός

Γενικά: Στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, την ανατολική Στερεά, και τη βόρεια Κρήτη, τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Βελτίωση από το βράδυ.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο 6-7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18-29, στα δυτικά από 21-32, στα κεντρικά από 20-33, στα νότια από 22-32 και στα ανατολικά από 24-33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22-32 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες, πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20-29 βαθμούς Κελσίου..

Πρόγνωση για Κυριακή 14/8
Τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και την Κρήτη, με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Στην Κρήτη πρόσκαιρες βροχές Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3-6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου