Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Παντζάρια σαλάτα με σκόρδο και κασέρι


Ένα πολύ εύκολο, γρήγορο και γεμάτο βιταμίνες πιάτο, που μπορεί να εμπλουτίσει με την «γεμάτη» γεύση του το καθημερινό σας μενού, είτε σαν σαλάτα, είτε σαν κυρίως πιάτο

4-5 παντζάρια μόνο τα γουλιά, 100 γρ κασέρι σε κυβάκια, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 2 κ σ ξύδι, 1 κ σ μουστάρδα, αλάτι

Καθαρίζετε και βράζετε τα παντζάρια. Τα κόβετε στα τέσσερα και τα βάζετε σε μια πιατέλα και αλατίζετε. Προσθέτετε το σκόρδο και το κασέρι.

Χτυπάτε σ’ ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα και περιχύνετε την σαλάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου