Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ατζέντα


Ο Εθνικός Κήπος ανοίγει τις πύλες του, από την Δευτέρα 20/12, σε μικρούς και μεγάλους, σε εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές χριστουγεννιάτικες δράσεις, αλλά και στο σπίτι του Αι-Βασίλη. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι ώρες δραστηριοτήτων είναι από τις 10:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 6/1/2011.

Ακόμα στην Πλατεία Κοτζιά θα λειτουργεί δωρεάν παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους.

Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο με έργα κλασικών συνθετών θα πραγματοποιηθεί από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα τη Δευτέρα 20/12 στις 20.30 στο Κέντρο Τεχνών ACS (Γαρυττού 53, Χαλάνδρι), υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Καλαϊτζή, με ελεύθερη είσοδο.

Χριστουγεννιάτικο Γκαλά με την χορωδία του Δήμου Χολαργού, υπό την διεύθυνση του Χαράλαμπου Μιχαηλίδη, στο Αμφιθέατρο του Δήμου, την Δευτέρα 20/12 στις 19:00, με ελεύθερη είσοδο.

Την Δευτέρα, 20/12 στις 7.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου (Πλ. Σολωμού, Ψυχικό) προβάλλεται η κλασσική ταινία «Μεγάλες προσδοκίες» με τους John Mills, Anthony Wager, Jean Simmons, Valerie Hobson, Alec Guiness κ.ά. Την ταινία προλογίζει η Κατερίνα Αποστόλου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ συνδιοργανώνουν το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Εταιρία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών και Ενηλίκων "ΙΡΙΣ" με την "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, την Δευτέρα 20 και την Τρίτη 21/12 στο "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα "Σιδηρουργείο" (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου