Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Καιρός


Γενικά: Στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά θα είναι κατά τόπους έντονα, όμως βαθμιαία στα δυτικά θα ασθενήσουν ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στην υπόλοιπη χώρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικές καταιγίδες. Χιόνια κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά, δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 - 6 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 -7 και στο ανατολικό Αιγαίο το πρωί τοπικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών
Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, με ένταση 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένιση. Η θερμοκρασία σε άνοδο, θα κυμανθεί από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 26/12
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μαρίκα Κόντου με πληροφορίες από την ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου