Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Οι προθεσμίες για την τακτοποίηση φορολογικών εκκρεμοτήτων

Την Τρίτη 28/12 λήγει η προθεσμία για την υπαγωγή στην περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

Παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 29/12, η δυνατότητα υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ με ημερομηνία λήξης 26/12 που υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ειδικού δικτύου TAXISnet

Την Παρασκευή 31/12 λήγει η προθεσμία για την εξόφληση της πρώτης δόσης της περαίωσης των φορολογικών υποθέσεων των φορολογουμένων που αποδέχτηκαν εντός του Νοεμβρίου το εκκαθαριστικό σημείωμα καταβάλλοντας το 20% του συνολικά οφειλόμενου ποσού στις τράπεζες.

Ακόμα την Παρασκευή 31/12 λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την προμήθεια του σήματος και όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών δεν θα δοθεί παράταση.

Διευκρινίζεται ότι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έλαβαν το ειδοποιητήριο για την πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας ή σε αυτό αναγράφονται λανθασμένα στοιχεία (π.χ. ΑΦΜ, ή αριθμός κυκλοφορίας οχήματος), για να προμηθευτούν το αυτοκόλλητο σήμα θα πρέπει να προσκομίσουν την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Επίσης την Παρασκευή 31/12 λήγουν οι προθεσμίες πληρωμής, της τελευταίας δόσης ή της εφάπαξ καταβολής για την φορολογία εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς (εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ), της εκκαθάρισης για το ΕΤΑΚ του 2009 και τέλος οι εκκαθαρισμένες ληξιπρόθεσμες φορολογικές οφειλές.

Επίσης την Παρασκευή 31/12 λήγουν οι προθεσμίες για παροχή χρηματικών ποσών για γονικές παροχές ή δωρεές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου