Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Ο απεργιακός χάρτης της Τετάρτης


24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Στην απεργία συμμετέχουν η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεως Ελλάδος (ΟΤΟΕ), που έχει προγραμματίσει συγκέντρωση ι στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης (ΕΣΗΕΑ), οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οι διπλωματούχοι μηχανικοί (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας) και οι λιμενεργάτες (ΠΝΟ).

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς γιατροί και εργαζόμενοι σε αυτά συμμετέχουν στην απεργία.

Ακόμα στην απεργία συμμετέχουν οι 14.500 οδοντίατροι ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία και στα νοσοκομεία.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα φαρμακεία, καθώς και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αποφάσισε συμμετοχή στην απεργία.

Δεν θα λειτουργούν τα δικαστήρια λόγω της συμμετοχής των δικαστικών υπαλλήλων στην απεργία.

Ακινητοποιημένα τα αεροπλάνα, από τις 00:01 της Τετάρτης 15/12 έως 24:00 της ίδιας ημέρας. λόγω της συμμετοχής των υπάλληλων της ΥΠΑ και των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην απεργία.

Ακινητοποιημένοι οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού.

Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Τα ΜΜΜ θα κινηθούν μόνο για να διευκόλύνουν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.Συγκεκριμένα:
Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00-21:00
Το Μετρό και ο ΗΣΑΠ από τις 10:00-18:00.

4ωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα ταξί από τις 10:00-14:00.
Υπενθυμίζεται ακόμα ότι ο Σωματείο των ΤΑΧΙ αποφάσισε, φέτος, λόγω της οικονομικής κρίσης να μην εισπράττουν τα ΤΑΧΙ δώρο Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου