Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα. Πιθανόν τα φαινόμενα περιοδικά στα ανατολικά και βόρεια να είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-16, στα δυτικά από 7-17, στα κεντρικά από 9-18, στα νότια από 13-18 και στα ανατολικά 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Πιθανόν τοπικά ένταση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 10/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα δυτικά και δυτικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα ανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου