Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στα δυτικά και τα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-15, στα δυτικά από 13-17, στα κεντρικά από 12-19, στα νότια από 14-19 και στα ανατολικά 15-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από13-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 και τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-15 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 25/3 (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) 
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, αρχικά στα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 με τάση ενίσχυσης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου