Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 3-11, στα δυτικά από 6-15, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 9-15 και στα ανατολικά 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Βελτίωση το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 18/3
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις αυξημένες στα κεντρικά και νότια με τοπικές βροχές και από την νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου