Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Καιρός


Γενικά: Βροχές, καταιγίδες, με τοπικές χαλαζοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-15, στα δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από το απόγευμα 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 13/3
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα, τοπικά ισχυρές στη Στερεά, Θεσσαλία και τη Μακεδονία, με σταδιακή επέκταση στις υπόλοιπες ανατολικές περιοχές. Χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Πρόγνωση για Δευτέρα 14/3 (Καθαρά Δευτέρα)
Νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες στα ανατολικά και χιόνια στα βόρεια ορεινά-ημιορεινά. Τα φαινομενα θα είναι έντονα στο Αιγαίο και την κεντρική Ελλάδα. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου