Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα τοπικά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο βόρειο Αιγαίο 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-14, στα δυτικά από 9-16, στα κεντρικά από 9-17, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι, πιθανώς έντονες κατά διαστήματα. Οι άνεμοι ανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.  Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 3-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 14/3 (Καθαρά Δευτέρα)
Στα βόρεια, νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες το πρωί στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, με βαθμιαία εξασθένηση. Στα δυτικά νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες που το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Χιόνια στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου