Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια, με  τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές κυρίως ώρες στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-20, στα δυτικά από 8-22, στα κεντρικά από 5-22, στα νότια από 10-22 και στα ανατολικά 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί  4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες  νεφώσεις  παροδικά αυξημένες από το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-19 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 23/3
Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές, αυξημένες από το βράδυ, με σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και βόρεια.     

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου