Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών το απόγευμα στην Κρήτη. Τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά μέχρι το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-16, στα δυτικά 6-17, στα κεντρικά  3-18, στα νότια από 9-16 και στα ανατολικά 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια, τις μεσημεριανές- απογευματινές ώρες Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 29/3
Στα δυτικά νεφώσεις με παροδικές ασθενείς βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου