Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με  τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-14, στα δυτικά από 8-17, στα κεντρικά από 6-18, στα νότια από 11-19 και στα ανατολικά 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 12/3
Στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου