Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, που σταδιακά θα ενταθούν στα δυτικά, με καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9-17, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 13-21 και στα ανατολικά 13-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις  με ασθενείς τοπικές βροχές, που σταδιακά θα ενταθούν, με σποραδικές καταιγίδες από το απόγευμα. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 24/3
Στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου