Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες το πρωί στα νότια. Χιόνια στα ορεινά και πιθανόν πρόσκαιρα στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στα ανατολικά, με βαθμιαία εξασθένηση.
Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-11, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά από 9-14, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά 12-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές τις πρωινές ώρες και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5, τοπικά 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.  

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-11 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 15/3
Άστατος με νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, πλην Θράκης και τις πρωινές ώρες στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Καταιγίδες στα δυτικά και στα ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 5-7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου