Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα κεντρικά και βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μετά το μεσημέρι στη Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι  νότιοι 3-5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-19, στα δυτικά από 8-19, στα κεντρικά από 7-20, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές  νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 22/3
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια. Ασθενείς τοπικές βροχές περιοδικά αυξημένες στα δυτικά και βόρεια. Ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στην Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στα πελάγη 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου