Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική- ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι δυτικοί 3-5 και στα ανατολικά πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-13, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 11-18, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 11/3
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια κυρίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου