Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-14, στα δυτικά από 8-16, στα κεντρικά από 8-18, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα. Πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας την νύχτα. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 13/2
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά το Αιγαίο και το Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου