Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά την νύχτα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-18, στα δυτικά από 10-19, στα κεντρικά από 6-22, στα νότια από 11-22 και στα ανατολικά 10-22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις αυξημένες, με τοπικές βροχές το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια. . Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις και από το απόγευμα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 19/2
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και νότια.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου