Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην ανατολική και βόρεια χώρα. Χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά της κεντρικής και βόρεια χώρας. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων και περιορισμό στα ανατολικά και νότια.
Οι άνεμοι βόρειοι 5-7, στα πελάγη 8 και στο πιθανόν τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-10, στα δυτικά από 4-14, στα κεντρικά από 6-13, στα νότια από 8-16 και στα ανατολικά 7-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία εξασθένηση. Χιόνια στην Πάρνηθα από το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 5-7 και σταδιακά στα ανατολικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-11 βαθμούς Κελσίου, με σταδιακή πτώση από το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά με σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-9 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Σάββατο 6/2
Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν τις πρωινές ώρες και στα ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας. Από το απόγευμα εξασθένηση των φαινομένων. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6, στα ανατολικά 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από την νύχτα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου