Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και  από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα βόρεια ορεινά από τις βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 13, στα δυτικά από 5-16, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το βράδυ και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες Από το απόγευμα τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 11/2
Στη Θράκη  και την ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές, πιθανόν στα νότια σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Από τις βραδινές ώρες τοπικές βροχές με ένταση από την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου