Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός


Γενικά: Λίγες νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-19, στα δυτικά από 10-22, στα κεντρικά από 7-22, στα νότια από 13-22 και στα ανατολικά 12-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τρίτη 1/3
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες  περιοχές. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο 6-7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά κυρίως. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου