Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά:  Αίθριος, με τοπικές βροχές την νύχτα στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-20, στα δυτικά από 8-22, στα κεντρικά από 5-22, στα νότια από 11-18 και στα ανατολικά 12-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες από το απόγευμα και πιθανότητα βροχής την νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-19 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 24/2
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, όπου υπάρχει πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Εξασθένηση των φαινομένων βαθμιαία και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου