Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός


Γενικά: Στα δυτικά βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-16, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 11-20, στα νότια από 14-20 και στα ανατολικά 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 15/2
Στα δυτικά και τα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά και νότια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου