Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στο ανατολικό Αιγαίο βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-13, στα δυτικά από 9-16, στα κεντρικά από 8-17, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι δυτικοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Από το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις και το βράδυ τοπικές βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Παρασκευή 12/2
Στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Λίγα χιόνια στα βόρεια  ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου