Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι βόρειοι 5-7, και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από την νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-9, στα δυτικά από 3-12, στα κεντρικά από 2-12, στα νότια από 6-12 και στα ανατολικά 8-12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά Βελτίωση από το απόγευμα Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-10 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 7/2
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά  και από το απόγευμα και στα δυτικά. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου