Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες   στα δυτικά, βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πρόσκαιρα στα βόρεια 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-16, στα δυτικά από 12-18, στα κεντρικά από 8-19, στα νότια από 13-20 και στα ανατολικά 15-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών  βροχών κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες  με τοπικές βροχές  και πιθανότητα σποραδικών  καταιγίδων με εξασθένηση την νύχτα. Οι άνεμοι νότιοι  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 14/2
Στα δυτικά και τα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα παροδικές νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με σποραδικές βροχές στο Αιγαίο. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 στα πελάγη 7 και στο Αιγαίο βαθμιαία 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου