Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά  και από το απόγευμα και στα δυτικά. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά τοπικά ισχυρός στα βόρεια.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 12, στα δυτικά από 3-15, στα κεντρικά από 2-13, στα νότια από 4-13 και στα ανατολικά 7-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-12 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για 8/2
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Παγετός την νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου