Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα βορειοδυτικά από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι 3-5  και στο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 13, στα δυτικά από 2-16, στα κεντρικά από 4-15, στα νότια από 7-15 και στα ανατολικά 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 2-3 και βαθμιαία μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες.  Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Τετάρτη 10/2
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και  από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα βόρεια ορεινά από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου