Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα πελάγη 7 και 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-14, στα δυτικά από 7-18, στα κεντρικά από 8-20, στα νότια από 12-20 και στα ανατολικά 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα και τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρες καταιγίδες τη νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από το απόγευμα 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Κυριακή 21/2
Αρχικά λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5-7 και τοπικά  στο Αιγαίο 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και νότια.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου