Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά: Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην κεντρική Μακεδονία. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 και βαθμιαία 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-18, στα δυτικά από 8-21, στα κεντρικά από 7-21, στα νότια από 12-21 και στα ανατολικά 9-21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις περιοδικά αυξημένες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5 και βαθμιαία 5-6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 και την νύχτα τοπικά 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-17 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Δευτέρα 29/2
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Τοπικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου