Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Καιρός

Γενικά:  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο πιθανόν 7-8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-15, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 9-19, στα νότια από 11-17 και στα ανατολικά 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών τοπικών βροχών, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 25/2
Στην ανατολική Μακεδονία, Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές  και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου