Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην κεντρική και βόρεια χώρα, αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα την νύχτα θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14-32, στα δυτικά από 15-32, στα κεντρικά από 14-34, στα νότια από 19-29 και στα ανατολικά από 19-28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18-33 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια τμήματα 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές τις απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων την νύχτα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14-29 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 8/5
Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια πρόσκαιρες νεφώσεις, με τοπικές βροχές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως στα βόρεια. Αυξημένες νεφώσεις το πρωί με πρόσκαιρες καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Γενικά αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί  4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από βορρά προς νότο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου